TOAST SKAGEN
Serveras på skivad bröd och toppad med löjrom.
MOULE MARINIERE
Blamussior i vitnvinsas, persilija och vitloksbrod
CARPACCIO PA KÖTT
Oxfile, ruccoia, grana padano, pinjenotter, olivolja & citron
TORSKRYGG
Sandefjord sas, marinerad gurka, primor, dillstuvad potatis & forellrom
HALSTRAD RODINGFILE
Jordartkockspure, fankal, paprika & noilly prat-sas
GRILLAD TONFISK
Med färsk mynta, koriander, avokado, spenat, tomat, skirat smör med smak av lime, serveras med kokt potatis.
SMÖRSTEKT GÖSFILÉ
Serveras med sparris, krämig FRE vitvinssås, toppad med kräftor och kokt pot
(Grilled pike file, served with horses RNE sauce, crayfish tails and potatoes).
FISK & SKALDJURSGRYTA
Saffransdoftande gyra med lax, torsk räkor, mussloroch grönsaker serveras med aioli och rostat
(Fish & seafood stew with saffron, nn, ST shrimps, mussels, vegätable Served with aioli and toasted bred).
GRILLAD RYGGBIFF
Med rosrade gronsaker, chili, bea, rodvinsas
FLAMBERAD OXFILE DIANE
Pepparsas, svamp, baby morotter, cognac & haricots verits
SEASIDE’S HAMBURGARE
Hemgjorda hamburgare med chiloimajo, pepperjack ost, bacon, krispsallad, karanelliserad lok, serveras med aioli & country fries.
WIENERSCHNITZEL
Panerad fläskfilé med bearnaisesås, rödvinssky, citron,
ansjovis, kapris, rucola och körsbärstomat.
(Breaded pork tenderloin with béarnaise, red wine sauce, lemon, ansjovis, capers, rocket and cherry tomato salad)
KALVMEDALJONGER
Grillade kalvmedaljonger med smörstektakronärtskockor, rostad cherry tomat och mix pej
(Calf medallions med butter, steak artichokes, rosted cherry tomatoes and mix pepper sauce).
SEASIDE’S SURF & TURF
Oxfile toppad med chili och vitlöksmarinerad scampi.
Grönsaker serveras med whisky&pepparsås.
(Beef fillet topped with chili and garlic marinated scampi. Vegetables are served with whiskey and pepper sauce)
Kötträtter serveras med valfritt tillbehör -potatisgratäng, pommes frites eller fried idaho.
(The main courses served optionally with potatoes au gratin, french fries or fried Idaho).
SALLAD NICOISE
Med tonfisk,haricovert, paprika, avokado, rödlök, oliver, ägg halvor, balsamvinäger dressing, serveras med rostat bröd.
(Tunasalad, haricot, paprika, red onion, avocado, olives, boiled egg and balsamic vinegar dressing served with toasted bread).
CAESARSALLAD
Med kyckling, bacon, krutonger, rödlök, caesardressing, serveras med rostat bröd.
GNOCCHI
Med tomat, pesto, gradde & parmesanost
Pasta Frutti DI MARE
Pasta Linguine, scampi, gröna musslor, bläckfisk, läx, vittvin, basilika, tomatsås, chili
PASTA MUMS-MUMS
Pasta penne, oxfilé, färska champinjoner, basilika, chili, vitlök, rödvin, grädde
Monday – Closed
Tuesday 3:00pm to 8:30pm
Wednesday – Thursday 11:30am to 9:00pm
Friday 11:30am to 9:30pm
Saturday 11:00am to 9:30pm
Sunday 9:00am to 8:00pm